Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Remote stage lopen en werken op afstand

Stage remote

Een stage remote is de toekomst! Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om werknemers volledig of gedeeltelijk op afstand te laten werken. Ook een stage remote wordt steeds vaker aangeboden. Gaat jouw voorkeur uit naar een stage remote, waarbij je volledig of gedeeltelijk vanuit thuis kunt werken? Bij Fiks helpen we je graag om een stage remote te fiksen. Meld je aan voor onze WhatsApp Alerts en we houden je op de hoogte van relevante vacatures. Via ons platform kun je ook zelf op zoek gaan naar de vetste stage remote. Heb je vragen over een bepaalde vacature? Dan kun je eenvoudig via Whatsapp contact opnemen met het bedrijf. Liever meteen solliciteren? Ook dat kan via stageplatform Fiks!

De voordelen van een stage remote

Een stage remote brengt vele voordelen met zich mee. Heb je een stage in Amsterdam gevonden, maar moet je hiervoor 3 uur reizen? De mogelijkheid om een stage remote te doen, is dan ideaal. Ook als je graag zelf je eigen tijd in wilt plannen is een stage remote een perfecte uitkomst. Of je nu op zoek bent naar een stage international business of een stage facility management, bij Fiks helpen we je graag met het vinden van een meewerkstage remote, afstudeerstage remote of een andere soort stage remote! Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan het overzicht van onze stages!

Stage remote vinden met Fiks

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is plannen helemaal jouw ding en kun je goed zelfstandig werken? Dan is een stage remote wellicht wat voor jou! Bij Fiks vind je eenvoudig een stage remote. Je kunt je aanmelden voor WhatsApp Alerts, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van relevante vacatures op basis van jouw voorkeuren. Studenten die gebruik maken van WhatsApp Alerts vinden 3 keer zo snel een stage. Vergroot je kans op een stage remote en neem die voorsprong op je medestudenten. Ook kun je via ons platform zelf op zoek gaan naar stages. Studenten van Fontys, HAS, Avans en diverse andere hogescholen gingen je al voor. Wacht niet langer met het regelen van je stage remote via Fiks!

Fiks je stage

Op zoek naar een stage remote? Als student kun je gratis gebruik maken van de services van Fiks en dat maakt ons uniek. Met onze persoonlijke en unieke werkwijze helpen we je met het vinden van een geschikte stage remote. We hebben zelf ervaren hoe lastig het kan zijn om een stage te regelen, daarom hebben we Fiks opgericht. Met dit transparante platform zetten we ons graag in om je te helpen aan een stage. Dit doen we door het faciliteren van een persoonlijke en laagdrempelige connectie tussen jou als student en bedrijf. Wil je meer weten over de achtergrond van Fiks? Lees dan onze blog over het verhaal achter stageplatform Fiks. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of chat met ons via de knop rechtsonder in het scherm. We helpen je graag. “Voor studenten, door studenten!”