Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Amsterdam, Amsterdam Centrum of Amsterdam Noord

Ben je momenteel een opleiding aan het volgen op de universiteit of aan de hogeschool? Dan moet je binnen de kortste keren op zoek naar een stageplek. Wil jij graag stage in Amsterdam gaan lopen? Dan kan je het beste naar de website van Fiks. Het is bij ons heel gemakkelijk om op zoek te gaan naar een afstudeer- of meewerkstage in Amsterdam. Bij Fiks is het namelijk eenvoudig om te filteren op locatie en studierichting. Wil je graag een stageplek in Amsterdam Noord? Dan kan je hier bij Fiks snel naar zoeken.

Stage Amsterdam Noord of Centrum?

Wil jij graag voor een tijdje gaan wonen in Amsterdam om daar je stageperiode door te brengen? Fiks zorgt ervoor dat jij makkelijk en met plezier op zoek kan gaan naar een stage in Amsterdam. Wij bestaan pas sinds een aantal jaren, maar hebben al veel studenten geholpen bij het vinden van een stageplek in Amsterdam Noord of zelfs midden in het centrum. Het is mogelijk om je aan te melden voor WhatsApp alert waardoor jij op de hoogte blijft van recente stages in en rondom Amsterdam. Heb je al voor een lange tijd stage gezocht in Amsterdam, maar lukt het niet om een geschikte stage te vinden? Dan kan je bij Fiks ook rekenen op persoonlijke hulp bij het vinden van een stage.

Zoeken naar stage Amsterdam

Al een tijdje op zoek naar een stage in Amsterdam maar merk je dat vele andere studenten hier ook stage willen lopen? Bij Fiks sla je niet meer de plank mis. Meld je bij Fiks aan voor WhatsApp Alerts en ontvang direct meerdere vacatures via WhatsApp. Geef eerst je persoonlijke voorkeuren door aan ons en wij zorgen ervoor dat jij stagevacatures krijgt toegestuurd die bij jou aansluiten. Doordat je de vacatures via WhatsApp ontvangt, kan je snel solliciteren en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek. Liever geen berichten van ons ontvangen over stagevacatures in Amsterdam Centrum? Dan kan je via de slimme zoektool op de website van Fiks snel zoeken naar geschikte stages in Amsterdam en zoeken binnen jouw studierichting. Ook kan je via Fiks vragen stellen aan het bedrijf over de desbetreffende vacature.

Toch liever een andere locatie dan Amsterdam?

Twijfel je nog over de locatie waar je binnenkort stage wil gaan lopen? Dan kan bij Fiks natuurlijk ook zoeken op andere locaties dan in Amsterdam. Zoals een stage in Rotterdam. Dit is namelijk ook een bruisende stad waar veel topbedrijven zijn gevestigd en waar jij een mooie internship kan gaan volgen. Bij Fiks kan je filteren op postcode, zó specifiek kan je bij ons zoeken. Op zoek naar een afstudeerstage in Amsterdam? Dan is dit makkelijk in te voeren bij Fiks. Het maakt bij ons ook niet uit welke opleiding je volgt, wij hebben stagevacatures voor studenten die een communicatie opleiding volgen tot vacatures voor in de IT.

Waarom op zoek naar een stage in Amsterdam bij Fiks?

Fiks bestaat pas een aantal jaren en is opgericht door vier ambitieuze mannen die een opleiding volgden aan Maastricht University. Ze hebben inmiddels al 2000 studenten kunnen helpen bij het vinden van een geschikte stageplek. De mannen bij Fiks vonden het vroeger ook lastig om een stageplek te bemachtigen. Vooral een stage in Amsterdam Centrum is vrij moeilijk. Ze zijn Fiks gestart omdat ze betere mogelijkheden willen aanbieden voor studenten zodat zij sneller en makkelijker hun toekomstige stage kunnen vinden.