Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage International Business bij Internationaal Bedrijf

Stage International Business

Heb je moeite met het vinden van een geschikte stage International Business of stage International Marketing? Of je nu op zoek bent naar een stage International Business op hbo- of wo-niveau, wij helpen je graag! Omdat wij als geen ander weten hoe lastig het kan zijn een geschikte stage International Business te vinden hebben wij Fiks opgericht. Een transparant stageplatform voor en door studenten. Elk jaar helpen wij honderden studenten aan een geschikte stage International Marketing door middel van onze WhatsApp Alerts. Meld je zelf ook aan voor WhatsApp Alerts en wij matchen je aan een leerzame stage International Business die perfect bij jou past.

Vind je juiste stage International Marketing

Je hebt een passie voor ontwikkeling en bent driftig op zoek naar een stage International Marketing. Het zou zonde zijn ergens terecht te komen waar je niet de gelegenheid krijgt je vaardigheden optimaal te benutten en ontwikkelen. Laat ons jou helpen een stage International Marketing te vinden die jou een goede opstap geeft voor jouw verdere carrière. Wij hebben namelijk een manier ontdekt waardoor het vinden van een passende stage International Marketing ineens een stuk eenvoudiger is. Door de laagdrempelige insteek van ons stageplatform wordt in contact komen met stagebedrijven ineens een stuk makkelijker. Bij Fiks kun je gedag zeggen tegen vervelende lange sollicitatieprocedures en hallo tegen rechtstreeks persoonlijk contact met bedrijven. Op deze manier heb je voor je het weet een geschikte stage International Marketing bij ambitieuze bedrijven zoals Picnic!

Sneller dan ooit een stage bij een internationaal bedrijf

Veel studenten kiezen voor de eerste beste stage bij een internationaal bedrijf om maar een stage te hebben, ondanks dat het misschien niet helemaal hun ding is. Ontzettend zonde vinden wij dat! Om hier verandering in te brengen hebben wij het vacatureplaatje omgedraaid. Jij wordt door bedrijven benaderd voor een stage bij een internationaal bedrijf op basis van je CV. Ben je toch nieuwsgierig geworden naar welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn? Dan kun je gebruik maken van onze handige zoekfunctie. Met behulp van filteropties als locatie en vacature kun je gemakkelijk de zoekresultaten richten op jouw eisen en wensen. Heb je zelf een stage bij een internationaal bedrijf gevonden die jou aanspreekt? Twijfel dan niet en solliciteer direct op eigen initiatief!

Een stage International Business fixen via WhatsApp

Je droom stage International Business die aan je neus voorbij gaat omdat een mailtje terecht is gekomen in je spam. Dat zou niet mogen gebeuren! Wij vinden dat mailen niet meer van deze tijd is en hebben Whatsapp Alerts in het leven geroepen. Alleen zo ben je ervan verzekerd altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures voor een stage International Business die perfect aansluiten op jouw persoonlijke profiel. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor WhatsApp Alerts, ga lekker achterover zitten en krijg stages doorgestuurd. Dat bespaart je heel wat zoekwerk en je krijgt er nog een leuke stage International Marketing voor terug ook! Die tijd kun je vast veel beter besteden. Heb je iets niet goed begrepen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of de chat. Wij helpen je graag verder tijdens je zoektocht naar een stage International Marketing!