Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Utrecht en omgeving

Stage Utrecht

Op zoek naar de perfecte stage in Utrecht? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres. Ons team zet zich namelijk enthousiast in om jou dichter bij je droomstage te brengen. Dit doen we onder andere door middel van WhatsApp Alerts. Daarnaast verzamelen wij te gekke stages op ons centrale platform. Zo zie je in één oogopslag direct welke stages beschikbaar zijn passend bij jouw wensen en studierichting. Zo fiks je je stage in Utrecht snel en gemakkelijk. Ons platform is gemaakt door studenten voor studenten. Zo weten wij als geen ander hoe moeilijk deze zoektocht kan zijn. Heb je vragen, of kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

WhatsApp Alerts voor stage Utrecht

Bij Fiks willen wij de zoektocht naar een stage in Utrecht zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom werken wij niet met mails of nieuwsbrieven, die gegarandeerd in je overvolle mailbox zullen verdwijnen. In plaats daarvan sturen wij WhatsApp Alerts. Meld je je hiervoor aan? Dan krijg je een bericht van ons zodra er een stage in Utrecht online komt die past bij jouw opgegeven eisen. Zo ben je altijd een van de eerste die op de hoogte is van te gekke stageplekken. Is je zoektocht geslaagd en heb je je stage in Utrecht gevonden? Meld je dan eenvoudig af door eenmalig ‘AFMELDEN’ te appen naar ditzelfde nummer. Deze dienst is volledig gratis en verhoogt je kans op een passende stage enorm! Zo hebben wij al honderden studenten mogen helpen bij het fiksen van een te gekke stage in Utrecht.

Kiezen stage Utrecht

Ben je op zoek naar een stage in Utrecht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij volledig! De keuze voor een stage in Utrecht is ontzettend breed. De concurrentie is echter ook hoog en de tijd om er rustig naar te kijken heb je vaak niet. Daarom kun je bij Fiks gemakkelijk filteren op stagevorm en categorie. Zo zie je binnen enkele klikken tientallen stages die naadloos aansluiten bij jouw eisen. Kies uit onder andere meewerkstages, afstudeerstages of traineeships. Daarnaast selecteer je snel jouw desbetreffende categorie. Kies onder andere uit de richtingen Facility Management, Logistiek en IT. Staat je droomstage er nog niet tussen? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze Whatsapp alerts, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een stage in Utrecht beschikbaar komt.

Fiks je stage in Utrecht

Fiks helpt je bij de zoektocht naar een stage in Utrecht. Dit doen we voor duizenden studenten van onder andere schoolinstellingen zoals Tilburg University, Avans hogescholen en Fontys. Door middel van ons unieke WhatsApp Alerts systeem fiks jij je stage tot wel 3 keer zo snel als andere studenten! Dit maakt onze service laagdrempelig, effectief en absoluut uniek. Fiks is opgericht door studenten, voor studenten. Mede daardoor weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn een juiste stage in Utrecht te vinden. Wil je dit vergemakkelijken? Meld je dan gewoon aan en we helpen je gratis verder!