Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Logistiek of Supply Chain

Stage Logistiek

Ben jij een student logistiek en ben je op zoek naar een toffe en fijne stageplek? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres! Of het nu een stage Logistiek, stage Supply Chain of stage Retail is, via het Fiks platform kun je dit eenvoudig en snel vinden. Het Fiks platform is er speciaal voor studenten, zodat het makkelijker is om in contact te komen met eventuele bedrijven die een stage Logistiek, stage Supply Chain of stage Retail aanbieden. Het Fiks platform is eenvoudig te gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is een account maken en simpelweg je CV uploaden en je kunt al solliciteren. Zo kunnen bedrijven vervolgens contact opnemen met jou. Ook kun je je aanmelden voor WhatsApp Alerts waarmee we de nieuwste stages met je delen via WhatsApp. Je bent binnen 3 minuten aangemeld voor WhatsApp Alerts en zo kun je zo snel mogelijk een stage Logistiek, stage Supply chain of stage Retail fiksen. Als je meer informatie wilt over onze aanpak, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen of meer lezen over WhatsApp Alerts.

Werkzaamheden stage Supply Chain

Het Fiks platform is er voor studenten en via ons platform vind je altijd de juiste stage Supply chain. Wanneer je een stage Supply chain of stage Retail zoekt, moet je uiteraard weten wat je te wachten staat. Als Supply chain of Retail stagiair krijg je te maken met orders, bestellingen, levertijden en je bent veel in contact met leveranciers. Bij een stage Supply chain houd je rekening met planningen en inkoopverwachtingen. Als Supply chain stagiair ben je vaak ook verantwoordelijk voor het maken van bepaalde analyses en rapportages. Als Supply chain stagiair heb je dus nogal wat verantwoordelijkheden en taken. Als dit is wat je zoekt dan ben je bij Fiks aan het juiste adres. Wij helpen je persoonlijk de juiste stage Logistiek, stage Supply Chain of stage Retail te vinden.

Je stage Logistiek fiksen via ons platform

Het Fiks platform is zo geregeld dat bedrijven op zoek gaan en contact opnemen met de stagiair(e) op basis van het profiel en CV. Als eventuele stagiair(e) kan je uiteraard ook zelf het initiatief nemen en contact zoeken met een bedrijf dat jou aanspreekt. Als je een stage Logistiek, stage Supply chain of stage Retail zoekt kun je via het Fiks platform eenvoudig solliciteren. Als je vragen hebt dan kun je ook vaak via WhatsApp contact opnemen met het bedrijf, zodat zij al je vragen kunnen beantwoorden. Als er vanuit beide partijen een klik en interesse is kunnen zij samen tot een overeenkomst komen. Als ze tot een overeenkomst komen kunnen ze ook makkelijk een samenwerking aangaan. Het is nog nooit zo makkelijk en snel geweest om je stage Logistiek, stage Supply Chain of stage Retail te fiksen.

Stage Supply Chain

Als student weet je natuurlijk hoe lastig het soms kan zijn om een stage te vinden die goed bij je past. Je moet vaak met veel dingen rekening houden en er moet van alles geregeld worden. Er gaat een hele zoektocht aan vooraf voordat je de juiste stage Logistiek of stage Supply Chain gevonden hebt. Je gaat kijken naar het soort bedrijf, de locatie en soort werkzaamheden die de eventuele stageplaats te bieden heeft. Op basis van deze informatie wil je natuurlijk een keuze gaan maken en kijken of een stageplaats bij je past. Dit kan soms een heel gedoe zijn en je moet dan via allerlei platformen in contact proberen te komen met het bedrijf. Hier komt het Fiks platform dan in beeld. Het Fiks platform zorgt ervoor dat een bedrijf vinden stukken makkelijker is en je kan meteen met al je vragen terecht bij het bedrijf. Bedrijven die zich via het Fiks platform hebben aangemeld zijn op zoek naar gemotiveerde Logistiek en Supply Chain stagiairs. Door het laagdrempelige beleid dat het Fiks platform hanteert kunnen stagiair en bedrijf makkelijker en sneller gekoppeld worden aan elkaar. Op zoek naar een stage Logistiek, stage Supply Chain of stage Retail? Dan Fiks je deze eenvoudig via ons platform!

Het unieke platform van Fiks

Het unieke platform van Fiks is opgericht voor en door studenten. Het platform is volledig gratis te gebruiken en Fiks hanteert een persoonlijke aanpak tussen bedrijf en stagiair. Als student kan je daardoor makkelijker en sneller een stage Logistiek of stage Supply Chain vinden. Wil je meer weten over het verhaal van Fiks? Lees dan ons verhaal!