Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan

Partners

Samenwerken met Fiks 🤝

Fiks werkt samen met verschillende organisaties in heel Nederland waar we een gemeenschappelijk doel hebben om studenten te helpen voor, tijdens of na hun studie. Met de duizenden aanmeldingen van hbo en wo studenten per jaar is Fiks een interessante strategische partner. Denk bijvoorbeeld aan promotie van jullie website richting onze studentenpool via email of het plaatsen van een blog op onze site. Bovendien heeft Fiks een sterke focus op SEO en staan we altijd open om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een link of blog over jullie website in ruil voor het plaatsen van een link of blog over Fiks op jullie domein. Zo kunnen we elkaars domein en bereik richting studenten versterken!

Werkt jouw organisatie ook met studenten of wil je kijken of er mogelijkheden zijn om samen te werken met Fiks? Neem dan contact met ons op en laat al je info alvast achter! 👇

Samenwerken met Fiks

Strategische partners van Fiks ✨

Hieronder vind je een greep uit de organisaties die samenwerken met Fiks.

Scriptium logo

Scriptium

Scriptium, een educatief centrum, biedt dagelijkse studiebegeleiding en ondersteuning aan middelbare scholieren, studenten en volwassenen in Nederland en Vlaanderen. Diensten omvatten studiebegeleiding, statistiekbegeleiding, scriptiebegeleiding & -correctie, bijles en tentamentraining. Daarnaast functioneert het als platform met informatie over leren, studeren, planning, structuur, motivatie en studentenleven.

Focus op afstuderen logo

Focus op afstuderen

Sinds 2014 biedt Focus op Afstuderen studie- en scriptiehulp aan hbo- en wo-studenten. Focus geeft 1-op-1-begeleiding en heeft een fijne, rustige studieplek in Utrecht. Expertise ligt onder andere bij ondersteuning van studenten met AD(H)D, faalangst, autisme en uitstelgedrag. Maak samen met een begeleider van Focus een haalbaar plan en studeer af!

TopScriptie logo

TopScriptie

Topscriptie koppelt elke student aan de juiste scriptiebegeleider met de juiste expertise. Dankzij het uitgebreide netwerk van vakinhoudelijke scriptiebegeleiders, schrijven studenten hun scriptie sneller en halen zij een hoger cijfer. Topscriptie biedt specifieke, inhoudelijke studie- en scriptiehulp van een hoge kwaliteit met betrokken en professionele scriptiebegeleiders.

SurveySwap logo

SurveySwap

SurveySwap is de nummer 1 oplossing voor enquêtes. Je kunt direct je enquête verbinden en deelnemers voor je enquête ontvangen, hetzij door te betalen of door deel te nemen aan de gratis enquête-uitwisseling.

24editor

24editor helpt studenten hun verslag of scriptie te verbeteren. Dit doet 24editor door 3 diensten aan te bieden: Taalcheck, Structuurcheck en APA-check. Deze service is al binnen 24 uur mogelijk voor studenten.

Scriptiemaster

ScriptieMaster is gespecialiseerd in het bieden van professionele, kundige scriptiebegeleiding. Ze helpen studenten onder andere bij het maken van een planning, het formuleren van probleemstellingen en ook voor hulp bij statistische problemen ben je aan het juiste adres. Bij ScriptieMaster kun je dus terecht voor een op maat gemaakt scriptiebegeleidingstraject, op ieder niveau, voor iedere studie!

Overige samenwerkingen:

  • Bijles via BijlesHuis
  • Ook samenwerken met Fiks? 🚀

    Dat kan! Wil jij ook met je website in bovenstaand overzicht staan of wil je dat we samen een blog publiceren? Vul dan via onderstaande button het formuliertje in en we nemen z.s.m. contact met jullie op!

    Samenwerken met Fiks

    Disclaimer: Onze partnersectie bevat links naar websites, producten en services van derden. We kunnen een commissie verdienen of compensatie ontvangen van deze partners als je een aankoop doet of je aanmeldt voor hun services via onze links. We werken echter alleen samen met bedrijven die in lijn liggen met onze waarden en kwalitatief hoogwaardige producten of services leveren. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud, privacybeleid of praktijken van deze websites van derden. We raden je aan de algemene voorwaarden en privacybeleid van alle websites of services van derden die je gebruikt of waarmee je interactie hebt, te bekijken. We doen er alles aan om de nauwkeurigheid van de informatie op onze website te waarborgen, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie te allen tijde up-to-date of nauwkeurig is. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie of services die door onze partners worden geleverd.