Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Bereik effectief meer studenten voor je stages via WhatsApp.

Students love us - so should you.

Maak gratis account

stage bedrijven fiks

Waarom je vacatures plaatsen op Fiks?

Students love us

Door het directe contact via WhatsApp, de persoonlijke touch en het spreken van de taal van de student wordt Fiks als chiller ervaren in vergelijking met andere job boards. Fiks sluit precies aan bij de wens van de student van nu.

WhatsApp promotie

Bij Fiks sturen we onze studenten gepersonaliseerde appjes om jouw vacatures te promoten met een open rate van 98%.

Vind studenten

Krijg toegang tot onze database met actieve studenten, zoek naar talent en connect direct met ze.

Nationaal bereik

Via onderwijsinstellingen en studentenorganisaties bereiken we studenten over heel Nederland. Ook targeten we studenten direct op basis van de door jou aangeleverde vacatures.

Hoe werkt Fiks voor bedrijven?

Creëer je account en krijg toegang tot je dashboard

Kies je abonnement en post je vacatures

Je vacatures worden gepromoot via WhatsApp

Vind studenten die actief op zoek zijn naar een stage of job

Neem een student aan die past bij jouw organisatie

Maak gratis account

Dit zeggen partners over ons← click. hold. swipe. →

Download de Fiks One Pager!

In de One Pager vind je de volgende onderwerpen terug:

✅ Fiks heeft inmiddels al honderden studenten en bedrijven met elkaar geconnect

🚀 Via Fiks kunnen jullie studenten bereiken met jullie vacatures via WhatsApp! 

🕵️‍♀️ Hoe Fiks te werk gaat voor het vinden van de beste kandidaten voor jullie stages of startersfuncties

Benieuwd of Fiks matcht met jullie? Plan een call in waarbij we een vrijblijvende demo geven van ons platform!

Iron Brands van Stageplatform Fiks

Iron Brands

Co-founder

[email protected]

Pricing van Fiks abonnementen

No Cure No Pay

Onbeperkt vacatures plaatsen
Vacature optimalisatie
Google for Jobs exposure
Plaatsing fee per stagiair € 495
Plaatsing fee per starter € 1995

175 / jaar
Populair
Partner Intern

6 stages online per semester
Vacature optimalisatie
Google for Jobs exposure
Toegang tot Vind Studenten
Plaatsing fee per stagiair € 0

1295 / jaar
Partner Starter

6 vacatures online per semester
Vacature optimalisatie
Google for Jobs exposure
Toegang tot Vind Studenten
Plaatsing fee per starter € 0

3495 / jaar

Vragen over onze pricing

Bij Fiks kun je kiezen uit verschillende pakketten. Voor stages zijn er twee opties:

‘Partner Intern’: Voor 1295,- euro per jaar kun je tot 6 stagevacatures online zetten en onbeperkt studenten aannemen. Vaak is dit pakket interessant voor bedrijven die per jaar op zoek zijn naar 4 stagiairs of meer.

‘No Cure No Pay’: Hier zit ook een jaarlijkse vergoeding aan, maar die is een stuk lager, namelijk 175,- euro. Je kunt nog steeds tot 6 stagevacatures online zetten. Echter, betaal je een eenmalig hiring fee van 495,- euro als je een stagiair aanneemt via Fiks. Dit pakket is voornamelijk interessant voor bedrijven met een kleinere stage-vraag of bedrijven die Fiks graag eens willen testen.

Voor startersfuncties hebben we dezelfde opzet. Een ‘Partner Starter’ kost 3495,- euro voor onbeperkt starters aannemen. Een starter aannemen op basis van ‘No Cure No Pay’ kost 1995,- euro per starter.

Er zijn per jaar een aantal standaard startmomenten van stages. Het merendeel van de studenten begint in september en februari aan hun stage die ongeveer 20 weken duurt (zowel afstudeer- als meewerkstage). Daarnaast is er ook een groep studenten die voor november en april een stage zoekt, wat meestal een meewerkstage betreft. Ten slotte is er ook vraag naar ‘summer internships’: korte meewerkstages tijdens de vakantieperiode.

Gebaseerd op ons onderzoek weten we dat de eerste studenten ongeveer een half jaar voor de start van de stage beginnen met zoeken. Al met al zorgt dit ervoor dat op elk moment van het jaar studenten op zoek zijn naar een stage.

We zien een mismatch tussen ijverige studenten die vroeg beginnen met zoeken voor hun stage en bedrijven die veel later prioriteit geven aan het online zetten van hun vacatures. Dit proberen wij op te lossen door ons jaarlijkse abonnement en zo meer en betere connecties te kunnen realiseren.

Gebaseerd op ons onderzoek weten we dat studenten tijdens verschillende periodes op zoek gaan. Wanneer jouw vacature maar één maand online staat, mis je een aanzienlijk deel potentiële werknemers. Als compromis hebben we de prijzen relatief laag proberen te houden.

Daarnaast krijg je standaard een company page op onze website om een geheel jaar studenten te bereiken. Dit versterkt je employer branding en is een kans om open sollicitaties van goede studenten binnen te krijgen, ongeacht of jij al je stageopdracht uit hebt staan.

Dit is zeker mogelijk, maar we raden het sterk af. Studenten gebruiken de WhatsApp-knop graag om snel vragen te stellen over jouw vacature en om in contact te komen op een persoonlijkere manier.

Ja. Door COVID-19 zien wij dat steeds meer bedrijven hun stage/traineeship (deels) remote aanbieden. Momenteel zijn wij druk bezig met onderzoeken hoe dit het beste gedaan kan worden, om zo het onboarding proces van stagiairs/trainees te verbeteren.

De uitkomst van dit onderzoek delen wij uiteraard graag met onze klanten.

Bij Fiks weten we na een aantal jaar precies hoe een goede stagevacature eruit ziet. We hebben honderden vacatures voorbij zien komen. Sommige zien er top uit en doen het goed, maar sommige ook niet. Daarom gaan we met iedere stagevacature aan de slag.

We proberen ervoor te zorgen dat jullie stagevacatures zo goed mogelijk aansluiten bij onze studenten doelgroep. Zodra bedrijven een nieuwe stagevacature plaatsen in het dashboard, doen wij standaard de vacature-check voordat deze online gaat

Google for Jobs is een nieuw product van Google. Het zorgt ervoor dat vacatures van bepaalde jobsites makkelijk terug te vinden zijn in de zoekmachine.

Fiks is zo gebouwd dat de vacatures die ingeladen worden op ons platform ook door Google for Jobs opgepikt worden. Dit betekent dat jouw vacatures niet alleen op Fiks te zien zijn maar ook in Google ranken. Dit zorgt voor meer exposure naar studenten.

Voor bedrijven die in een Partner abonnement zitten is het nu mogelijk om zelf studenten te benaderen. Deze functie noemen we ‘Vind Studenten’ en is beschikbaar in het dashboard.

Naast het feit dat studenten solliciteren op vacatures, kun je met Vind Studenten dus als bedrijf het eerste contact leggen.

Iron Brands van Stageplatform Fiks

Iron Brands

Co-founder

[email protected]

Gratis vacature optimalisatie?

Vind jij het lastig om een sterke stagevacature op te stellen? Fiks to the rescue!

Waarom je vacature gratis laten checken door ons?

✅ Vergroot je reacties op je vacature, zonder daarvoor te hoeven betalen

🚀 Onze huidige klanten markeren Fiks’ vacature optimalisatie als super waardevol

🤓 Optimalisatie op basis van data

Eenvoudig een stage voor bedrijven vinden

Als je op zoek bent naar een stage voor bedrijven, ben je bij Fiks aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor allerlei verschillende soorten vacatures, van een stage bedrijfskunde tot een stage commerciële economie. Wij helpen om de geschikte student te vinden voor je openstaande vacature. Via WhatsApp brengen we student en bedrijf op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Fiks helpt niet alleen de student, maar ook bedrijven die een stagiair(e) zoeken. Je kunt eenvoudig de vacatures uploaden en een passend pakket kiezen. Vervolgens sturen we de vacatures naar relevante studenten via WhatsApp. Op deze manier vind je gemotiveerde en gedreven studenten die actief op zoek zijn naar een stage binnen de branche waarin je actief bent. Een stagiair(e) voor jouw bedrijf vinden gaat snel en eenvoudig via Fiks! Of je nu op zoek bent naar een meewerkstagiair(e) of afstudeerstagiair(e) voor bedrijven, Fiks helpt je met de zoektocht.

Stage voor bedrijven via Fiks

Fiks is opgericht voor studenten, door studenten en dat is terug te zien in onze persoonlijke werkwijze. We weten als geen ander dat het vinden van een geschikte stage een lastig proces kan zijn. Omdat de tools van universiteiten en hoge scholen niet altijd aansluiten bij de vraag van de student, hebben we stageplatform Fiks opgericht. Bij Fiks connecten we student met bedrijf, zodat beide partijen goed worden geholpen. Als je op zoek bent naar een geschikte stage voor bedrijven, helpen we je graag met het in contact komen met geschikte studenten. Zo kun je als bedrijf op een eenvoudige manier een student vinden die goed past binnen je organisatie. Benieuwd wat Fiks voor jouw bedrijf kan betekenen? Sluit dan één van onze jaarabonnementen af of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met het fiksen van een stage voor bedrijven!