Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Slide

Bereik effectief meer studenten voor je stages via WhatsApp.

Students love us - so should you.

Maak je gratis account
Bedrijven die werken met Fiks

Waarom jij ons stage platform moet gebruiken.

Students love us.

Door het directe contact via WhatsApp, de persoonlijke touch en het spreken van de taal van de student wordt Fiks als chiller ervaren in vergelijking met andere job boards. Fiks sluit precies aan bij de wens van de student van nu.

WhatsApp promotie.

Bij Fiks sturen we onze studenten gepersonaliseerde appjes om jouw vacatures te promoten met een open rate van 98%.

Vind studenten.

Krijg toegang tot onze database met actieve studenten, zoek naar talent en connect direct met ze.

Nationaal bereik.

Via onderwijsinstellingen en studentenorganisaties bereiken we studenten over heel Nederland. Ook targeten we studenten direct op basis van de door jou aangeleverde vacatures.

Hoe werkt Fiks voor bedrijven?

Creëer je account en krijg toegang tot je dashboard.

Upload je vacatures en kies je pakket.

Je vacatures worden gepromoot via WhatsApp.

Vind studenten die actief op zoek zijn via ons stageplatform.

Neem een goede student aan die past bij jouw organisatie.

Dit zeggen partners over ons.← click. hold. swipe. →

Download onze One Pager voor meer info!

Iron Brands van Stageplatform Fiks

Iron Brands

+31 6 27 00 19 06

Pricing pakketten.

Plaats een stage of traineeship:

Vragen over onze pricing.

De ‘commitment fee’ staat gelijk aan de uren die Fiks maakt om jullie vacature te optimaliseren, het verlenen van toegang tot onze studentenpool en de support tijdens de looptijd van het pakket. De hiring fee wordt daarentegen alleen in rekening gebracht bij een succesvolle plaatsing van een kandidaat.

Je kunt je abonnement starten op elk willekeurig moment in het jaar. Vanaf het begin van onze samenwerking kun je een volledig jaar (365 dagen) gebruik maken van onze service. Hierdoor pak je altijd alle intake momenten voor stagiairs mee.

We zien een mismatch tussen ijverige studenten die vroeg beginnen met zoeken voor hun stage en bedrijven die veel later prioriteit geven aan het online zetten van hun vacatures. Dit proberen wij op te lossen door ons jaarlijkse abonnement en zo meer en betere connecties te kunnen realiseren.

Er zijn per jaar een aantal standaard startmomenten van stages. Het merendeel van de studenten begint in september en februari aan hun stage die ongeveer 20 weken duurt (zowel afstudeer- als meewerkstage). Daarnaast is er ook een groep studenten die voor november en april een stage zoekt, wat meestal een meewerkstage betreft. Ten slotte is er ook vraag naar ‘summer internships’: korte meewerkstages tijdens de vakantieperiode.

Gebaseerd op ons onderzoek weten we dat de eerste studenten ongeveer een half jaar voor de start van de stage beginnen met zoeken. Al met al zorgt dit ervoor dat op elk moment van het jaar studenten op zoek zijn naar een stage.

Gebaseerd op ons onderzoek weten we dat studenten het volledige half jaar voor de startdatum van hun stage actief op zoek zijn. Wanneer jouw vacature maar één maand online staat, mis je een aanzienlijk deel potentiële werknemers. Als compromis hebben we de prijzen relatief laag proberen te houden.

Daarnaast krijg je standaard een company page op onze website om een geheel jaar studenten te bereiken. Dit versterkt je employer branding en is een kans om open sollicitaties van goede studenten binnen te krijgen, ongeacht of jij al je stageopdracht uit hebt staan.

Dit is zeker mogelijk, maar we raden het sterk af. Studenten gebruiken de WhatsApp-knop graag om snel vragen te stellen over jouw vacature en om in contact te komen op een persoonlijkere manier.

Ja. Door COVID-19 zien wij dat steeds meer bedrijven hun stage/traineeship (deels) remote aanbieden. Momenteel zijn wij druk bezig met onderzoeken hoe dit het beste gedaan kan worden, om zo het onboarding proces van stagiairs/trainees te verbeteren.

De uitkomst van dit onderzoek delen wij uiteraard graag met onze klanten.

Iron Brands van Stageplatform Fiks

Iron Brands

+31 6 27 00 19 06

Gratis vacature optimalisatie?

Vind jij het lastig om een sterke stagevacature op te stellen? Fiks to the rescue!

Waarom je vacature gratis laten checken door ons?

✅ Vergroot je reacties op je vacature, zonder daarvoor te hoeven betalen

🚀 Onze huidige klanten markeren Fiks’ vacature optimalisatie als super waardevol

🤓 Optimalisatie op basis van data

Eenvoudig een stage voor bedrijven vinden

Als je op zoek bent naar een stage voor bedrijven, ben je bij Fiks aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor allerlei verschillende soorten vacatures, van een stage bedrijfskunde tot een stage commerciële economie. Wij helpen om de geschikte student te vinden voor je openstaande vacature. Via WhatsApp brengen we student en bedrijf op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Fiks helpt niet alleen de student, maar ook bedrijven die een stagiair(e) zoeken. Je kunt eenvoudig de vacatures uploaden en een passend pakket kiezen. Vervolgens sturen we de vacatures naar relevante studenten via WhatsApp. Op deze manier vind je gemotiveerde en gedreven studenten die actief op zoek zijn naar een stage binnen de branche waarin je actief bent. Een stagiair(e) voor jouw bedrijf vinden gaat snel en eenvoudig via Fiks! Of je nu op zoek bent naar een meewerkstagiair(e) of afstudeerstagiair(e) voor bedrijven, Fiks helpt je met de zoektocht.

Stage voor bedrijven via Fiks

Fiks is opgericht voor studenten, door studenten en dat is terug te zien in onze persoonlijke werkwijze. We weten als geen ander dat het vinden van een geschikte stage een lastig proces kan zijn. Omdat de tools van universiteiten en hoge scholen niet altijd aansluiten bij de vraag van de student, hebben we stageplatform Fiks opgericht. Bij Fiks connecten we student met bedrijf, zodat beide partijen goed worden geholpen. Als je op zoek bent naar een geschikte stage voor bedrijven, helpen we je graag met het in contact komen met geschikte studenten. Zo kun je als bedrijf op een eenvoudige manier een student vinden die goed past binnen je organisatie. Benieuwd wat Fiks voor jouw bedrijf kan betekenen? Sluit dan één van onze jaarabonnementen af of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met het fiksen van een stage voor bedrijven!