Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Rotterdam

Stage Rotterdam

Op zoek naar een vette stage in Rotterdam? Bij Fiks helpen we je met de zoektocht naar dé perfecte stage in Rotterdam. Van een afstudeerstage in Rotterdam tot aan een internship in Rotterdam, de zoektocht begint bij Fiks. Hoe wij te werk gaan? Nou, simpel! Via WhatsApp houden we je op de hoogte van relevante stages. Het enige wat jij hoeft te doen is een profiel creëren, je voorkeuren doorgeven en je aanmelden voor de WhatsApp Alerts. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen met het vinden van een stage in Rotterdam? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of chat met ons via de knop rechtsonder in het scherm.

Stage in Rotterdam fiksen

Een stage in Rotterdam vinden kan lastig zijn. Er is veel aanbod, maar de concurrentie is hoog. Dit geldt ook voor de zoektocht naar een stage in Utrecht, stage in Haarlem en andere steden in Nederland. Als jij je aanmeld voor de WhatsApp Alerts van Fiks, heb je een voorsprong op je medestudenten. Je bent namelijk als eerste op de hoogte van relevante stages die passen bij je interesses. Studenten die zich aan hebben gemeld voor onze WhatsApp Alerts vinden 3 keer zo snel een stage. Of je nu op zoek bent naar een stage marketing communicatie of een stage HR, we helpen je graag. Wie weet vind je jouw droomstage wel in ons brede aanbod aan vacatures. Waar wacht je nog op? Je stage in Rotterdam regel je met Fiks!

Fiks helpt met een stage in Rotterdam

We zetten ons in om je aan de perfecte stage in Rotterdam te helpen. Dit doen we door jou als student op een laagdrempelige en eenvoudige manier te laten connecten met bedrijven. Met ons platform kun je via WhatsApp contact opnemen met bedrijven om vragen te stellen. Heb je je droomstage gevonden en wil je meteen solliciteren? Ook dat kan snel en eenvoudig via Fiks. Het leuke van alles is dat het je helemaal niks kost. Ook zit je nergens aan vast. Je kan je op ieder moment uitschrijven voor de WhatsApp Alerts of je profiel verwijderen. No strings attached!

Stageplatform Fiks

Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een stage in Rotterdam, maar ook in andere delen van het land te vinden. Omdat we vinden dat het ook makkelijker kan, hebben we stageplatform Fiks opgericht. Met onze transparante en persoonlijke aanpak dragen we ons steentje bij in de zoektocht naar de droomstage van iedere student. Door je aan te melden voor WhatsApp Alerts krijg je alle relevante stagevacatures en kun je doelgericht solliciteren. Ook zorgen we voor laagdrempelig contact met bedrijven, zodat je al je vragen met betrekking tot de vacature kunt stellen. Zo zorgen we ervoor dat je weet waar je aan begint. Spreekt onze werkwijze je aan of wil je meer weten? Lees dan onze blog met het verhaal achter stageplatform Fiks. We helpen je graag met het fiksen van jouw stage in Rotterdam!