Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Zuid Holland

Stage Zuid-Holland

Kun jij wel wat hulp gebruiken tijdens jouw zoektocht naar een stage in Zuid-Holland? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een onderzoeksstage of afstudeerstage, een HBO stage of WO stage. Wij weten als geen ander dat het vinden van wat voor stage in Zuid-Holland dan ook geen makkelijke klus is. Met een zee aan concurrerende studenten die allemaal rond dezelfde tijd op zoek gaan naar een stage in Zuid-Holland moet je slim te werk gaan en vooral geen kostbare tijd verliezen. Om jou zo goed mogelijk te helpen hebben wij Fiks opgericht, een transparant stageplatform dat gebruik maakt van WhatsApp in plaats van e-mails!

Op zoek naar stage Zuid-Holland

Veel studenten gaan akkoord met de eerste beste stageplek in Zuid-Holland die ze krijgen aangeboden. Begrijpelijk, maar ontzettend zonde. Een onderzoeksstage of afstudeerstage in Zuid-Holland duurt al snel 20 weken, dat is een lange tijd om ergens te werken. Dan wil je er toch ook zeker van zijn dat de stageplek goed bij jou past? Een gelukkige stagiaire is een succesvolle stagiaire in Zuid-Holland! Omdat het vinden van een leerzame en passende stageplek in Zuid-Holland veel tijd in beslag neemt raken veel studenten gedemotiveerd. Laat ons jou helpen een goede opstap te vinden voor jouw verdere carrière!

Altijd up-to-date met WhatsApp Alerts

Heb je ook zo’n hekel aan lange formele mails en constant je mailbox in de gaten te moeten houden? Dat moet ook anders kunnen dachten wij, dus daar hebben we iets op bedacht. Bij Fiks hebben we mailing service de deur gewezen en plaats gemaakt voor WhatsApp Alerts. Wat houdt dat in? Zodra er een nieuwe stageplek Zuid-Holland online komt krijg jij direct een persoonlijk appje. Je ontvangt alleen een appje als de stageplek in Zuid-Holland perfect bij jou past. Hoe weten wij of een stage geschikt is voor jou? Daarvoor hoef je alleen je gegevens achter te laten door het invullen van een formulier, wat maar enkele minuutjes in beslag neemt. Zo hoef je niet meer uren lang allerlei stagebureaus af te zoeken naar een passende internship Zuid-Holland, die tijd kun je natuurlijk veel beter besteden!

Helemaal gratis en super snel

Heb je al uren lang naar een stage Zuid-Holland gezocht? Misschien zelfs in de verleiding gekomen stagebureaus te betalen om jou beter te helpen tijdens je zoektocht naar een stageplek in Zuid-Holland? Staak het zoeken en ga al helemaal niet betalen! Studenten hebben het niet breed, en al helemaal niet veel tijd. Wij stonden ook ooit in jouw schoenen en weten dus precies hoe uitzichtloos de zoektocht naar een geschikte stage in Zuid-Holland kan zijn. Daarom hebben wij Fiks opgericht! Hier kun je gratis en voor niks een persoonlijk profiel aanmaken. Vervolgens kunnen bedrijven jóu benaderen op basis van je CV. Zo weet je zeker dat je terecht komt bij een stageplek in Zuid-Holland die écht bij jou past. Ben je toch nieuwsgierig geworden naar openstaande vacatures? Voel je vrij om op eigen initiatief direct te solliciteren. Heb je na dit gelezen te hebben nog vragen of was er iets onduidelijk? Dan kun je ons altijd chatten, er zit altijd iemand klaar om je te helpen!