Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage UX/UI, Design of User Experience

Stage UX

Op zoek naar een stage UX design, stage IT, stage software development of stage programmeren? Die vind je bij Fiks! Ben jij dé computerheld waar bedrijven naar op zoek zijn? Via Fiks kom je in contact met relevante bedrijven die een gemotiveerde stagiair UX design, stagiair IT, stagiair software development of stagiair programmeren binnen willen halen. Het enige dat jij hoeft te doen is een persoonlijk profiel maken, zodat bedrijven je op basis van je cv kunnen benaderen. Een stage UX/UI regel je bij Fiks!

Op zoek naar stage UX/UI

Ben jij helemaal thuis in de wereld van design? Dan is een stage UX/UI of internship UX design zeker wat voor jou. Fiks helpt je via een transparant platform om in contact te komen met bedrijven. Op het moment dat een bedrijf geïnteresseerd is word je als het ware gescout en neemt het bedrijf contact met je op. Heb je een gave vacature gezien? Dan kun je zelf het initiatief nemen en meteen solliciteren. Als je toch liever eerst wat meer informatie wil, kun je via WhatsApp contact opnemen met het bedrijf. Met deze laagdrempelige en eenvoudige manier van communiceren brengen we bedrijf en student met elkaar in contact. Jouw stage ux design, stage IT, stage software development en stage programmeren vind je bij Fiks!

Soorten stage UX

Bij Fiks is er een breed aanbod aan verschillende soorten stages UX. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meewerkstage design, onderzoeksstage IT, HBO stage UX/UI of universitaire stage software development. Uit eigen ervaring weten wij dat het vinden van een passende stage lastig kan zijn, dit is dan ook precies de reden dat wij Fiks hebben opgericht. Wij brengen alles overzichtelijk voor je in kaart om het vinden van een stage UX zo eenvoudig mogelijk te maken. Via ons platform kun je connecten met relevante bedrijven zodat je een stagebedrijf vindt dat aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Stage design fiksen

Fiks is er om je te helpen! Daarom kun je met ons over alles chatten via de knop rechtsonder in het scherm. Via Fiks kun je een profiel creëren zodat je wordt gevonden of zelf actief op zoek gaan naar stages. Wist je dat studenten met WhatsApp Alerts 3 keer zo snel een stage hebben gevonden? Via Fiks vergroot jij je kans op het vinden van een stage UX/UI, stage IT, stage software development en stage programmeren. Nu horen we je denken: “Wat gaat dit kosten?” Nou, helemaal niks! Dat maakt ons nu echt uniek. Fiks is opgericht voor studenten en door studenten, waardoor we een persoonlijke aanpak hebben en weten waar we over praten. We doen er alles aan om je te helpen aan een stage door een persoonlijke connectie tussen jou als student en bedrijf te faciliteren. Benieuwd naar de achtergrond, motieven en missie van ons bedrijf? Lees dan onze blog met het verhaal achter stageplatform Fiks!