Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Duurzaamheid of Sustainability

Stage Duurzaamheid

Ben jij een ondernemende student die hopeloos op zoek is naar een stage Duurzaamheid? Stop met zoeken en laat ons je helpen! Wij weten als geen ander dat het vinden van een geschikte stage Duurzaamheid zeker niet makkelijk is. Daarom hebben wij als voormalige studenten Fiks opgericht, een innovatief en transparant stageplatform dat contact legt tussen jou en relevante stagebedrijven. Hoe weten wij of een stage Duurzaamheid bij jou past? Heel simpel. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is je aan te melden voor WhatsApp Alerts. Vervolgens houden we jou op de hoogte op basis van je voorkeuren. Je hoeft dus niet meer zelf te zoeken en onze site in de gaten te houden! Zo wordt het vinden van een stage Duurzaamheid ineens een stuk makkelijker. Wil je meer weten over ons stageplatform of heb je vragen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Je droom stage Sustainability vinden

Wil je na je studie terechtkomen bij jouw duurzame (droom)baan? Dan is een goede voorbereiding de eerste stap. En wat is nou een betere voorbereiding dan een stage Sustainability die perfect bij jouw persoonlijk profiel past?! Wij fiksen die stage Sustainability voor je! Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage, meewerkstage of onderzoeksstage. Wij vinden voor iedereen een passende stage Sustainability, dus ook voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens rond in onze uitgebreide en overzichtelijke database vol met beschikbare groene stages. Hier kun je makkelijk zoeken naar een stage op basis van je locatie, werkgebied of soort stage. Heb je zelf een stage Sustainability gevonden die perfect bij jou past? Wie zijn wij dan om je tegen te houden te solliciteren? Kom gemakkelijk en snel in contact met een groen bedrijf via WhatsApp. Ja, je leest het goed! Bij Fiks hoef je niet dagenlang te wachten op onpersoonlijke mailtjes. Je komt direct in contact met de HR- manager waardoor je niet alleen heel snel maar ook persoonlijk contact kunt leggen. Dit kan alleen maar in je voordeel werken tijdens het sollicatieproces. Het draait tenslotte allemaal om een goede eerste indruk.

Stage Innovatie super snel gefikst

Een stage Innovatie lopen bij een organisatie die een goed voorbeeld geeft op duurzaamheidsgebied klinkt toch als een droom. Laat ons jou helpen van deze droom werkelijkheid te maken! Want ook jij wilt natuurlijk een gunstig vooruitzicht op een duurzaamheidsbaan. Een leerzame stage Innovatie geeft jou de opstap die je nodig hebt voor een verdere succesvolle carrière. En bij Fiks vind je die 3x sneller dan bij andere stageplatformen! Dat komt doordat wij tijdens de zoektocht naar een stage Innovatie sneller, beter en vooral slimmer te werk gaan. We horen je al denken, hoeveel gaat dat kosten? Helemaal niets, ons stageplatform is voor studenten helemaal gratis! Op deze manier kun jij je in de tussentijd volledig focussen op school, die geweldige stage Innovatie regelen wij voor je. Naast dat wij gratis stages aanbieden kun je zelfs bij ons zelf verdienen. Met jou eigen link kun je andere studenten naar onze site sturen via bijvoorbeeld je social media. Vindt er iemand via jouw link een stageplek? Dan verdien jij €50! Zorg jij ervoor dat een stagebedrijf klant bij Fiks wordt? Dan verdien je maar liefst €75. Dat is toch wel even mooi meegenomen naast die stagevergoeding.

Persoonlijke hulp tijdens zoektocht naar stage Sustainability

Fiks is hét stageplatform dat je ook écht persoonlijk helpt. Naast dat wij je graag willen helpen bij je zoektocht naar een stage Sustainability bieden wij ook stages aan voor andere studierichtingen als een stage facility management, stage bedrijfskunde, stage communicatie en nog véél meer. Omdat wij zo lekker transparant zijn weet je precies waar je op solliciteert en in welk bedrijf je terecht komt voor je stage Sustainability. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, wel zo fijn! Was er iets onduidelijk of heb je andere vragen? Dan kun je met zowel ons als de stagebedrijven chatten. Ons team staat altijd voor je klaar om jou persoonlijk verder te helpen.

Bedrijven zijn er van gegarandeerd dat ze via ons de perfect passende stagiaire voor hun vacature zullen krijgen. Wij werken dan ook alleen met gedreven studenten die stuk voor stuk hun talenten zullen inzetten. Daarnaast opereren we op een landelijk niveau en werken we samen met verschillende onderwijsinstellingen, studentenpartijen en hebben wij als doel een hechte community op te bouwen. Wij streven naar het faciliteren van een persoonlijke connectie tussen student en bedrijf en zullen jou helpen met het zoeken naar de juiste stage Duurzaamheid.