Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Amersfoort en omgeving

Stage Amersfoort

Studeer jij momenteel in Amersfoort en moet je binnenkort gaan zoeken naar een stageplek? Dan kun je met behulp van Fiks makkelijk een onderzoek- of afstudeerstage vinden. Je kunt namelijk snel en zonder veel moeite zoeken naar een stage in Amersfoort. Het is mogelijk dat je filtert op locatie of zoekt op de richting van je opleiding. Stel dat je op zoek bent naar een stage in Amersfoort en je studeert communicatie, dan kan je bij Fiks hiernaar zoeken.

Stage in Amersfoort of andere locatie?

Ben je momenteel op zoek naar een stageplek en studeer je aan een opleiding op een Hogeschool of Universiteit? Dan is het mogelijk om bij ons te zoeken naar jouw toekomstige stagebedrijf of zelfs internship. Fiks is sinds een paar jaar actief bezig met het helpen van studenten bij het vinden van hun stage in Amersfoort of andere steden. Het is mogelijk om je bij ons aan te melden voor WhatsApp Alerts waardoor je mogelijke stageplekken in Amersfoort krijgt doorgestuurd via de app. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun je direct solliciteren. Zo heb je weer een grotere kans dat je wordt aangenomen als stagiair in Amersfoort.

Zoeken naar een stage in Amersfoort

Heb je al voor een lange tijd naar een stage gezocht en kan je maar geen stageplek in Amersfoort vinden? Op veel Hogescholen en Universiteiten moet je voor een bepaalde dag je stage hebben gevonden. Door middel van WhatsApp Alerts bij Fiks kan je binnen een aantal dagen al hebben gesolliciteerd en misschien heb je al je gesprek ingepland voor een afstudeer- of onderzoekstage in Amersfoort. Je kunt heel snel je persoonlijke voorkeuren doorgeven bij Fiks. De dagen erna krijg je meerdere stage vacatures in Amersfoort toegestuurd via je app. Je kan snel solliciteren en misschien wordt je wel aangenomen. Liever geen appjes ontvangen van Fiks? Dan kan je ook makkelijk via de website van Fiks zoeken naar een HBO stage of Universitaire stage in Amersfoort. Daarnaast kan je ook vragen stellen aan het bedrijf over een vacature via Fiks.

Stage in Amersfoort en bepaalde richting

Momenteel studeer je aan een bepaalde opleiding waarmee je misschien meerdere richtingen op kunt gaan voor je stage in Amersfoort. Bij ons kan je ook makkelijk zoeken naar meerdere stagerichtingen, zoals bijvoorbeeld een stage in de hospitality. Wil je per se stage lopen in Amersfoort of is een andere locatie ook prima? Dan kan je bij Fiks filteren op locatie en op studierichting. Op zoek naar een afstudeerstage in regio Utrecht? Ook dan is dit makkelijk aan te geven bij Fiks.

Waarom op zoek naar een stage in Amersfoort bij Fiks?

Fiks bestaat sinds 2019 en is opgericht door vier voormalige studenten van de universiteit van Maastricht. Inmiddels hebben we al 2000 studenten geholpen bij het vinden van hun stageplek in Amersfoort of andere steden, of dit nu een meewerk- of onderzoekstage in Amersfoort is. De oprichters van Fiks hebben vroeger zelf veel moeite gehad om een stage te vinden. Zij hebben dus zelf ervaren hoe het is voor studenten. Hogescholen en universiteiten beschikken wel over tools om studenten te helpen bij het vinden van een stage in Amersfoort. Echter sluit dit niet altijd aan bij de vraag van de studenten. Hier wilden wij dus graag iets aan gaan veranderen. Fiks biedt jou genoeg stagevacatures aan zodat jij snel je stageplek in Amersfoort vindt.