Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Toerisme of Hospitality

Stage hospitality

Studeer jij momenteel toerisme of een andere opleiding in de richting van hospitality en ben jij op zoek naar een hospitality stage? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres. Via onze website kun je gemakkelijk op zoek naar meerdere stages binnen jouw richting. Ook kun je filteren op de locatie waar je woont of waar je graag stage wil lopen. Ben je dus op zoek naar een meewerkstage hospitality in Rotterdam? Dan kan je hier snel naar zoeken. Ook buitenlandse studenten kunnen zoeken naar een hospitality internship.

Stage hospitality of toerisme

Moet je binnenkort stage gaan lopen en zit je op de universiteit of doe je HBO? Dan kun je bij Fiks eenvoudig zoeken naar jouw toekomstige stagebedrijf. Fiks bestaat pas sinds een aantal jaren en er zijn al genoeg bedrijven aangesloten bij Fiks, waardoor jij je afstudeerstage of meewerkstage hospitality kunt fiksen. Je kunt je aanmelden voor WhatsApp Alerts zodat jij je toekomstige toerisme stage krijgt doorgestuurd. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van een stage in toerisme. Maar bij Fiks kun je ook rekenen op persoonlijke hulp bij het zoeken naar een hospitality stage.

Zoeken naar stage toerisme

Vind je het moeilijk om een stage hospitality in Den Haag te vinden? Dan kun je je bij Fiks aanmelden voor WhatsApp Alerts. Binnen enkele minuten kun je je persoonlijke voorkeuren doorgeven. Daarna krijg je direct nieuwe stageplekken toerisme in Den Haag gestuurd via een appje. De dagen erna zullen er meer volgen. Je kunt direct solliciteren en wie weet word je aangenomen. Wil je liever geen WhatsApp berichten ontvangen? Dan is het ook mogelijk om gewoon via de website van Fiks te zoeken naar een afstudeerstage hospitality in Den Haag. Met behulp van filters kom je snel in contact met een stagevacature voor toerisme in Den Haag. Ook kun je makkelijk een vraag stellen aan het bedrijf over de stage hospitality via Fiks.

Op zoek naar een andere stage dan hospitality?

Het kan ook voorkomen dat je een veelzijdige opleiding doet waardoor je meerdere richtingen op kan gaan. Bij Fiks is het ook mogelijk om te zoeken naar meerdere stagerichtingen, zoals een stage in de recruitment. Vind je de locatie erg belangrijk? Dan kun je bij Fiks zelfs zoeken op postcode. Wil je graag een onderzoeksstage in Zuid-Holland gaan doen? Dan kan je dit dus eenvoudig aangeven bij Fiks. Je kan ook zoeken op wat voor soort stage. Het is mogelijk om te filteren op meewerk-, onderzoek- of afstudeerstage. Je bent dus niet alleen aan het juiste adres voor een stage hospitality.

Waarom op zoek naar een stage toerisme bij Fiks?

Fiks is opgericht in 2019 door vier voormalige studenten uit Maastricht. Inmiddels hebben we al 2000 studenten bereikt die op zoek zijn naar een stage. Of dit nu een commerciële economie meewerkstage of een onderzoekstage in de marketing en sales is. De oprichters van Fiks weten dat het voor sommige studenten moeilijk is om een stageplek te vinden. Universiteiten en hogescholen hebben wel tools voor studenten om te zoeken naar een hospitality stage, maar dit sluit niet altijd aan bij de vraag van de student. Hier wilden wij dus iets aan doen. Fiks helpt jou bij het vinden van een stageplek van de Randstad tot Maastricht.