Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage HR, Human Resources Management of Recruitment

Stage HR

Ben je human resources management student en ben je op zoek naar een toffe stage HRM, stage recruitment of stage learning and development? Wij helpen je! Bij Fiks vind je zowel een afstudeerstage HRM, meewerkstage HRM, onderzoeksstage HRM als internship HRM. We zetten alles overzichtelijk voor je op een rijtje. Via Fiks kunnen bedrijven je makkelijk vinden op basis van je cv. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon een persoonlijk profiel creëren. Dat is nog eens simpel en daar houden wij van. Fiks is hét online platform waar jij je stage HRM eenvoudig kunt zoeken en regelen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Stage human resources management

De leukste stage voor human resources management vinden doe je bij Fiks. Bedrijven kunnen contact opnemen als ze geïnteresseerd in je zijn op basis van je cv. Als student kun je ook het voortouw nemen en het gesprek beginnen met een cool bedrijf dat jou aanspreekt. Via ons platform kun je direct solliciteren als je een interessant bedrijf hebt gevonden. Wil je liever eerst een vraag stellen over de vacature of meer informatie krijgen? Via WhatsApp kun je eenvoudig connecten met bedrijven waarin je geïnteresseerd bent. Is er van beide kanten een match? Dan kunnen jullie samen een overeenkomst aangaan. Een stage voor human resources vinden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Fiks je stage human resources

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om een passende stage human resources management, stage recruitment of stage learning and development te vinden. Maar ook een internship HRM kan moeilijk te vinden zijn. Er zijn veel factoren die komen kijken bij het regelen van een stageplek. Hoe zit het met de locatie? Welke werkzaamheden ga ik uitvoeren? Past deze stage bij mijn opleiding en interesses? Er zijn talloze vragen te bedenken die bij je naar boven kunnen komen als je denkt aan een stageplek. Bij Fiks geven we antwoord op deze vragen door jou als student te connecten met relevante bedrijven. De bedrijven die zich aansluiten bij Fiks zijn op zoek naar een gedreven en gemotiveerde stagiair HRM en willen je graag beter leren kennen. Door het laagdrempelige contact kun je eerst even kennis maken met de verschillende bedrijven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Op zoek naar een human resources management stage? Bij ons heb je het zo gefikst!

Waarom Fiks?

We kunnen beter vragen: waarom niet? Studenten met WhatsApp alerts vinden 3 keer zo snel een stage! Dat zegt genoeg, toch? Het kost je ook nog eens helemaal niks en dát maakt onze service uniek. Vergroot je kans op het vinden van een stage HR via Fiks. Wij doen er alles aan om je te helpen aan de perfecte stageplek. Onze missie is dan ook het faciliteren van een persoonlijke connectie tussen student en bedrijf. ‘Voor studenten, door studenten’!