Vind 10x sneller respondenten met SurveySwap

Dit is een guest post namens een partner: SurveySwap. Ook een blog posten? Klik hier.

Afstuderen aan een hogeschool of universiteit kan zowel spannend als uitdagend zijn, vooral als het gaat om het afronden van je onderzoeksprojecten, scripties of dissertaties. Een veelvoorkomend obstakel waar veel studenten mee te maken krijgen, is de ervoor zorgen om voldoende respondenten voor hun surveys te vinden. Dit is een tijdrovend en frustrerend proces, maar gelukkig biedt SurveySwap een oplossing hiervoor.

Wat is SurveySwap?

SurveySwap is opgericht om tijd en moeite te besparen door studenten aan elkaar te connecten. Door een ruilsysteem te creëren is SurveySwap in staat geweest om een community van studenten te bouwen die surveys uitwisselen. Hiermee is SurveySwapen de grootste survey-uitwisselingsplatform van Nederland. In plaats van maanden te moeten struggelen om genoeg respondenten te krijgen, heb je via SurveySwap binnen slechts 1 tot 2 weken reacties binnen.

Het platform wordt gebruikt door studenten over de hele wereld, mits deze vloeiend Engels, Duits of Nederlands spreken. Bovendien kun je ook respondenten te targeten uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Nederland en Duitsland. Dit is vooral handig voor studenten die verplicht zijn om buitenlandse respondenten te vinden.

SurveySwap

Zo werkt SurveySwap

Het proces is eigenlijk heel eenvoudig, zodat je je kunt concentreren op je onderzoek zonder de extra stress van het vinden van deelnemers.

1. Upload je survey: Maak een account aan en upload je survey met op SurveySwap.

2. Zodra je survey online staat kun je een doelgroep selecteren op basis van factoren zoals leeftijd, geslacht en afkomst. Dit zorgt ervoor dat je straks reacties ontvangt van de meest relevante respondenten.

3. Verdien reacties door surveys in te vullen: Om reacties voor je survey te ontvangen, moet je ze verdienen door de surveys van andere gebruikers in te vullen. Dit creëert een wederzijds ruil-systeem. Doordat studenten surveys invullen verdienen ze punten die ervoor zorgen dat andere studenten hun survey invullen. Zo ondersteunen studenten elkaar met hun onderzoek.

4. Met de voorgaande stappen voltooid, hoef je alleen nog maar te wachten tot de reacties binnenkomen. In principe zorgt SurveySwap dat je survey binnen enkele weken in plaats van maanden wordt ingevuld. Een no-brainer voor elke student.

Vind respondenten voor je onderzoek!

Voor studenten die moeten afstuderen middels het schrijven van een onderzoek, biedt SurveySwap een handige oplossing. Deze tool werkt en zorg ervoor dat de rompslomp van het vinden van respondenten, verleden tijd is. Een no-brainer voor elke student.

Meld je vandaag nog aan en ontdek zelf de voordelen van SurveySwap!