Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage in Haarlem

    Aiii, er zijn helaas geen stages die voldoen aan je zoekopdracht. Maar niet getreurd. Wij houden je persoonlijk op de hoogte van relevante vacatures via onze WhatsApp-lijst. Klik hier om je aan te melden!

Studeer jij in de in de randstad en ben je op zoek naar een stageplek in Haarlem? Dan kan je met behulp van het Fiks platform makkelijk een meewerkstage, onderzoeksstage of afstudeerstage vinden. Via het Fiks platform kan je makkelijk en snel een stageplek in Haarlem zoeken. Je kan eenvoudig een persoonlijk account aanmaken bij Fiks en zo filteren op de locatie waar je een stage wilt vinden. Naast de locatie kan je ook het soort stage zoeken via het Fiks platform. Stel je zoekt een stage marketing in Haarlem dan kan je heel makkelijk hier op filteren en de leukste en beste stages voor jou vinden. De vele en verschillende bedrijven die bij Fiks zijn aangemeld zoeken stagiairs die gemotiveerd zijn en graag ervaring op willen doen in hun werkveld. Wil je dus de leukste en beste stageplaatsen vinden in Haarlem? Dan fiks je dit snel en eenvoudig via Fiks! Heb je nog vragen over hoe we te werk gaan of wil je meer informatie? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!

Vind de perfecte stage in Haarlem

Via het Fiks platform kan je de perfecte stageplaats in Haarlem vinden. Het Fiks platform is er voor jou en het maakt niet uit naar wat voor stage je zoekt. Of het een meewerkstage, onderzoekstage of afstudeerstage is, je kan het allemaal vinden bij Fiks! Via het account dat je aanmaakt op Fiks, kan je snel en eenvoudig alle stageplaatsen in Haarlem vinden. De stageplaatsen in Haarlem die je ziet zullen alleen relevant zijn voor jou en de studie die je volgt. De bedrijven die een stagiair in Haarlem zoeken kunnen ook contact met jou opnemen als ze je profiel zien en dit interessant vinden. Je kan ook WhatsApp alerts inschakelen. Door WhatsApp Alerts in te schakelen krijg je altijd updates over de nieuwste stages. Via WhatsApp alerts kan je ook direct contact hebben met Niels, de co-founder van Fiks. Als je contact op zoekt met Niels kan je hem alles vragen over de stages. Niels kijkt dan met je mee of er een leuke en interessante stage voor je erbij zit. Je kan ook proactief zijn en zelf contact opzoeken met deze bedrijven. Via WhatsApp kan je dan makkelijk met al je vragen terecht en het bedrijf kan deze dan makkelijk beantwoorden. Als er van beide partijen een klik is kunnen jullie samen tot een overeenkomst komen. Het Fiks platform is er vooral om jou, de stagiair te helpen aan een leuke en fijne stageplek. Of je nu een meewerkstage, onderzoekstage of afstudeerstage in Haarlem zoekt, je regelt dit het makkelijkst via Fiks! Een stage in Haarlem vinden is nog nooit zo makkelijk en snel geweest!

Je stage in Haarlem Fiksen

Op zoek naar een stage in Haarlem? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres! Je kan makkelijk en snel een meewerkstage vinden als je een hbo of universitaire studie doet. Door een meewerkstage te doen kan je bijvoorbeeld meer ervaring op doen. Of je kan een definitieve keuze maken van welke richting je na de studie op wilt gaan. Ben je een hbo student en ben je al wat verder in je studie dan kan je ook een onderzoekstage of afstudeerstage in Haarlem fiksen. Als je een stageplaats in Haarlem zoekt waar je de kennis die je op school geleerd hebt in de praktijk kan toepassen en wil je zoveel mogelijk leren en ervaring opdoen via een stage in Haarlem. Fiks je dan je stageplaats in Haarlem via het Fiks platform.

Waarom Fiks gebruiken voor je stage in Haarlem?

Fiks is opgericht door vier voormalige studenten en bestaat al sinds 2019. Het Fiks platform heeft inmiddels zo’n 2000 studenten aan een stage in Haarlem en in andere steden in Nederland geholpen. De oprichters van Fiks weten uit ervaring hoe lastig het kan zijn om een stageplaats in Haarlem of ergens anders te regelen. Met dit in het achterhoofd hebben ze het Fiks platform opgericht, zodat studenten sneller en makkelijker een stage in Haarlem, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam kunnen vinden.