Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Finance, Control of Accounting

Stage Finance and Control

De tijd van eindeloos pagina’s door scrollen en honderden vacatures bekijken voor je een geschikte stageplek hebt gevonden is voorbij. Of je nu op zoek bent naar een stage Finance and Control, een stage Financial Management of een stage Accountmanagement: bij Fiks ben je aan het juiste adres. Als voormalig studenten weten wij als geen ander hoe lastig het is om een goede stageplek te vinden. Heb je wel eens een vraag gehad over een vacature? Dan heb je waarschijnlijk een mail gestuurd die vervolgens in de overvolle mailbox van de drukke HR-manager terechtkwam. Eindeloos kun je dan wachten op een antwoord. Herkenbaar of niet? Dat gaat nu veranderen! Wij hebben een platform ontwikkeld dat jou helpt om direct in contact te komen met de coolste stagebedrijven. Gewoon via Whatsapp! Hoe eenvoudig wil je het hebben?! Kijk maar eens snel in onze uitgebreide en overzichtelijke database vol gave stagevacatures. Wie weet zit er iets voor jou bij! En heb je een vraag? Contact opnemen met het bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Hoe zoek ik een stage Financial Management via Fiks?

Stel, je bent op zoek naar een gave stageplek voor je afstudeerstage Financial Management. Uit ervaring weten wij dat het systeem dat hogescholen en universiteiten gebruiken alles behalve gebruiksvriendelijk is. Of is het jou wel al gelukt om via deze weg een toffe stage Financial Management te vinden? Bij ons hoef je geen ingewikkelde procedures te volgen. Alleen heel simpel een account aanmaken (helemaal gratis!) met jouw persoonlijke voorkeuren en cv. Dit is binnen 3 minuten gefikst. Vervolgens kun je onze database doorzoeken of lui achterover zakken in je stoel en ons het werk laten doen. Wij sturen je een Whatsapp bericht als er een toffe vacature voor een stage Financial Management beschikbaar komt. Op deze manier ben jij er als eerste bij. En dat gewoon vanuit je luie stoel!

Ik heb een vraag over een stage Accountmanagement

We hebben nu al een aantal keren gepocht over hoe eenvoudig het is om in contact te komen met stagebedrijven. Nu zullen we je uitleggen hoe wij dat hebben gefikst. We gaan er in dit verhaal even vanuit dat je op zoek bent naar een stage Accountmanagement. Want een toffe plek om een stage Accountmanagement te volgen is nog niet zo eenvoudig. Je doorzoekt onze uitgebreide database, filtert het systeem op locatie en ‘Stage Accountmanagement’ en ziet al meteen een gaaf internationaal bedrijf waar je wel graag een HBO stage Accountmanagement wilt volgen. Na het bekijken van de vacature heb je toch nog een aantal vragen. Een mailtje sturen naar de contactpersoon en eindeloos wachten op antwoord is niet nodig! Je kunt meteen met de HR-manager in contact komen via Whatsapp! Het eerste persoonlijke contact is op deze manier al gelegd. Geen formele procedures en geen onpersoonlijke antwoorden. Ook onze toffe Accountmanagement stagebedrijven gaan met hun tijd mee.

Fiks heeft al talloze studenten geholpen aan hun gave stageplek

Je hebt zojuist kunnen lezen hoe eenvoudig het is om je stage Finance and Control, je stage Financial Management en je stage Accountmanagent te vinden via Fiks. Maar dit zijn niet de enige stageplekken die we aanbieden. Bij ons kun je voor allerlei sectoren terecht. Dus ook voor je stage Marketing of je afstudeerstage IT. Wij hebben al talloze HBO en WO studenten geholpen een plek te vinden waar ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Wij mogen dan ook met trots vertellen dat onze studenten ons prijzen voor ons open en persoonlijke contact, onze overzichtelijke database en al die gave (internationale) bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten. Dus meld je vandaag nog aan bij ons platform. Heb je vragen? Geen probleem! Je weet nu hoe gemakkelijk het is om contact met bedrijven op te nemen. Dus ook met ons! Neem contact met ons op via Whatsapp of via de chat en wij helpen je zo snel en zo goed mogelijk verder. Wil je meer weten over het ontstaan en idee achter Fiks? Lees dan ons verhaal. Je zult al snel merken hoe het komt dat wij jouw taal spreken en precies weten waar je naar op zoek bent. Want ooit stonden wij in jouw schoenen.