Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan

Socrates Honour Society

Fiks x Socrates Honours

Fiks werk samen met de Socrates International Honour Society om de ‘high potential’ studenten van Socrates te helpen aan een stage of traineeships te komen. Socrates is het netwerk van de meest excellente en ambitieuze studenten van Nederland. Om voor deze studenten de perfecte stage te vinden is Fiks de exclusieve partner van Socrates.

De 10 % beste studenten van Nederland.

Socrates is een uniek netwerk voor getalenteerde studenten en alumni in Nederland. De meest ambitieuze studenten uit de meest diverse studierichtingen komen samen in dit netwerk van meer dan 12.000 leden verspreid over heel Nederland.

Socrates ondersteunt de 10% beste studenten van Nederland. Deze ambitieuze ‘high potentials’ helpen zij doelgericht om hun talenten te optimaliseren en zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Hierbij is het hogere doel daar later een goede start te kunnen maken. De missie van Socrates luidt dan ook: ‘Turning high potentials into excellent starters’.

Interessant voor Fiks partners.

Partners van Fiks kunnen samen met het Socrates netwerk ook activiteiten opzetten. Denk hierbij aan inhousedagen, workshops of een Brainbox; een uniek concept van Socrates. De multidisciplinaire ledenbasis van Socrates geeft tal van mogelijkheden om de beste studenten verder te ontwikkelen, nieuw talent te verbinden aan uw bedrijf en verdere inzichten te bieden vanuit verschillende disciplines. Hiermee versterkt de samenwerking met Fiks de drie kernwaarden van Socrates: erkenning, verbinding en ontwikkeling.