Log in

Don’t have an account? Sign up now!

Lost password?

Sign up.

Stage in Utrecht

Stage Utrecht

Op zoek naar de perfecte stage in Utrecht? Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres. Ons team zet zich namelijk enthousiast in om jou dichter bij je droomstage te brengen. Het is tenslotte niet makkelijk om een geschikte stage in Utrecht te vinden. Dit doen we onder andere door middel van WhatsApp Alerts. Daarnaast verzamelen wij te gekke stages op ons centrale online platform. Zo zie je in één oogopslag direct welke stages beschikbaar zijn passend bij jouw wensen en studierichting. Wij zullen je stage in Utrecht snel en gemakkelijk fiksen. Ons platform is gemaakt door studenten voor studenten. Zo weten wij als geen ander hoe moeilijk deze zoektocht kan zijn. Wij streven erna om voor jou een perfect passende stageplek te vinden waar jij enorm veel zult gaan leren. Dat is tenslotte waar een stage om draait. Heb je vragen, of kom je er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

WhatsApp Alerts voor een stage Utrecht

Bij Fiks willen wij de zoektocht tijdens je HBO of universitaire opleiding naar een stage in Utrecht zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom werken wij niet met mails of nieuwsbrieven, wij weten toch dat deze gegarandeerd in je overvolle mailbox zullen verdwijnen. In plaats daarvan sturen wij WhatsApp Alerts. Meld je je hiervoor aan? Dan krijg je een bericht van ons zodra er een stage in Utrecht online komt die past bij jouw opgegeven eisen. Zo ben je altijd een van de eerste die op de hoogte is van te gekke stageplekken. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een meewerkstage, afstudeerstage of traineeship, ons platform staat dan ook voor laagdrempelig contact, samenwerken met coole bedrijven en persoonlijke hulp. Is je zoektocht geslaagd en heb je je stage in Utrecht gevonden? Meld je dan eenvoudig af door eenmalig ‘AFMELDEN’ te appen naar ditzelfde nummer. Deze dienst is volledig gratis en verhoogt je kans op een passende stage enorm! Zo hebben wij al honderden studenten mogen helpen bij het fiksen van een te gekke stage in Utrecht. Ben jij de volgende? Meld je dan nu nog aan!

Ook voor bedrijven is Fiks een ideaal platform. Via Fiks kunnen bedrijven op landelijk niveau op zoek gaan naar een stagiair die het best past binnen het bedrijf. Je komt in contact met gemotiveerde studenten die bereid zijn om hard te werken. Daarnaast helpen we je met het opstellen van een sterke stagevacature wat ervoor zal zorgen dat het aantal reacties zal stijgen. Dus of je niet een stage in Utrecht aanbiedt of zoek, Fiks is hét platform voor bedrijven én studenten.

Kiezen voor een stage in Utrecht

Ben je op zoek naar een stage in Utrecht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij volledig! De keuze voor een stage in Utrecht is ontzettend breed. De concurrentie is echter ook hoog en de tijd om er rustig naar te kijken heb je vaak niet. Daarom kun je bij Fiks gemakkelijk filteren op stagevorm, locatie en categorie. Zo zie je binnen enkele klikken tientallen stages die naadloos aansluiten bij jouw eisen en studierichting. Je kunt kiezen uit onder andere meewerkstages, afstudeerstages of traineeships. Daarnaast selecteer je snel jouw desbetreffende categorie. Kies onder andere uit de richtingen Facility Management, Logistiek en IT. Staat je droomstage er nog niet tussen? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze Whatsapp alerts, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een stage in Utrecht beschikbaar komt.

Naast dat je als student bij ons op zoek kunt gaan kun je ook nog eens wat bijverdienen. Wanneer jij een persoonlijke link aanmaakt en dit deelt met jouw medestudenten of vrienden kun jij €50 verdienen als zij een stageplek via die link vinden. Wordt een bedrijf via jouw klant bij ons? Dan verdien je €75. Een mooie bijkomstigheid naast je stagevergoeding.

Fiks je perfecte stage in Utrecht

Fiks helpt je bij de zoektocht naar een stage in Utrecht. Dit doen we voor duizenden studenten van onder andere studentenpartijen en schoolinstellingen zoals Tilburg University, Avans hogescholen en Fontys. Wij onderscheiden ons van iedereen door het persoonlijke contact. We faciliteren namelijk een persoonlijke connectie tussen studenten en bedrijven. Dat wil zeggen dat je geen langdradige en serieuze mails hoeft te verzinnen maar gewoon een berichtje naar de HR- manager van het bedrijf kunt sturen. Hierdoor krijg je niet alleen veel sneller reactie maar heb je ook nog eens een persoonlijker contact. Dit kan alleen maar tijdens je sollicitatie in je voordeel werken. Dus ben je op zoek naar een stage in Utrecht en wil je er zeker van zijn dat je die ook gaat vinden? Neem dan snel een kijkje op onze website en wie weet heb je snel al een sollicatiegesprek. Heb je vragen over hoe je het allemaal het beste kunt aanpakken? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag tijdens je zoektocht.