Log in

Don’t have an account? Sign up now!

Lost password?

Sign up.

Stage in Amsterdam, Amsterdam Centrum of Amsterdam Noord

Stage Amsterdam

Ben je momenteel een opleiding aan het volgen op de universiteit of aan de hogeschool? Dan moet je binnen de kortste keren op zoek naar een stageplek. Wil jij graag stage in Amsterdam gaan lopen maar weet je niet hoe je je zoektocht moet beginnen? Dan kan je het beste naar de website van Fiks. Het is bij ons heel gemakkelijk om op zoek te gaan naar een afstudeer- of meewerkstage in Amsterdam. Bij Fiks krijg je een overzicht van alle stagevacatures en is het eenvoudig om te filteren op locatie en studierichting. Ook kun je op de hoogte worden gehouden van nieuwe stageplekken die aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Wil je graag stage lopen in Amsterdam? Neem dan nog vandaag een kijkje op onze website of meldt je aan voor onze WhatsApp Service.

Stage Amsterdam Noord of Centrum?

Wil jij graag voor een tijdje gaan wonen in Amsterdam om daar je stageperiode door te brengen? Fiks zorgt ervoor dat jij makkelijk en met plezier op zoek kan gaan naar een stage in Amsterdam. Wij bestaan pas sinds een aantal jaren, maar hebben al veel studenten geholpen bij het vinden van een passende stageplek in Amsterdam Noord of zelfs midden in het centrum. Het is mogelijk om je aan te melden voor WhatsApp alert waardoor jij op de hoogte blijft van recente stages in en rondom Amsterdam. Heb je al voor een lange tijd stage gezocht in Amsterdam, maar lukt het niet om een geschikte stage te vinden? Dan kan je bij Fiks ook rekenen op persoonlijke hulp bij het vinden van een stage. Ons stageplatform onderscheidt zich van alle andere door onze persoonlijke hulp en wij staan dan ook altijd klaar om je met alles tijdens je zoektocht naar een stage in Amsterdam te helpen.

Zoeken naar een leuke stage in Amsterdam

Al een tijdje op zoek naar een stage in Amsterdam maar merk je dat vele andere studenten hier ook stage willen lopen? Bij Fiks sla je niet meer de plank mis. Meld je bij Fiks aan voor WhatsApp Alerts en ontvang direct meerdere vacatures via WhatsApp. Geef eerst je persoonlijke voorkeuren door aan ons en wij zorgen ervoor dat jij stagevacatures krijgt toegestuurd die bij jou aansluiten. Doordat je de vacatures via WhatsApp ontvangt, kan je snel solliciteren en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek. Liever geen berichten van ons ontvangen over stagevacatures in Amsterdam Centrum? Dan kan je via de slimme zoektool op de website van Fiks snel zoeken naar geschikte stages in Amsterdam en zoeken binnen jouw studierichting. Ook kan je via Fiks vragen stellen aan het bedrijf over de desbetreffende vacature. Bij ons hoef je geen mails te sturen of te wachten dat iemand je terugbelt, je kunt makkelijk contact leggen door een persoonlijk bericht te sturen naar de HR- manager van het bedrijf. Zo krijg je veel sneller reactie en heb je een persoonlijker contact.

Toch liever een andere locatie dan Amsterdam?

Twijfel je nog over de locatie waar je binnenkort stage wil gaan lopen? Dan kan bij Fiks natuurlijk ook zoeken op andere locaties dan in Amsterdam. Zoals een stage in Rotterdam. Dit is namelijk ook een bruisende stad waar veel topbedrijven zijn gevestigd en waar jij een mooie internship kan gaan volgen. Bij Fiks kan je filteren op postcode, zó specifiek kan je bij ons zoeken. Op zoek naar een afstudeerstage in Amsterdam? Dan is dit makkelijk in te voeren bij Fiks. Het maakt bij ons ook niet uit welke opleiding je volgt, wij hebben stagevacatures voor studenten die een communicatie opleiding volgen tot vacatures voor in de IT.

Waarom op zoek naar een stage in Amsterdam bij Fiks?

Fiks bestaat pas een aantal jaren en is opgericht door vier ambitieuze mannen die een opleiding volgden aan Maastricht University. Ze hebben inmiddels al meer dan 6000 studenten kunnen helpen bij het vinden van een geschikte stageplek. De mannen bij Fiks vonden het vroeger ook lastig om een stageplek te bemachtigen. Vooral een stage in Amsterdam Centrum is vrij moeilijk. Ze zijn Fiks gestart omdat ze betere mogelijkheden willen aanbieden voor studenten zodat zij sneller en makkelijker hun toekomstige stage kunnen vinden. Door Fiks hoef je niet meer je Google af te struinen maar heb je in een overzicht alle vacatures voor een stage in Amsterdam. Om alle partijen zo goed mogelijk met elkaar in contact te laten komen werken wij samen met verschillende onderwijsinstellingen, studentenpartijen en bouwen wij onze eigen community. Wij bekijken het recruitmentproces van twee kanten en zorgen ervoor dat er een persoonlijke connectie ontstaat tussen de student en het bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website en meldt je vandaag nog aan voor onze services!