Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Jopp

Fiks x Jopp.

Fiks werkt samen met Jopp om studenten beter te helpen tijdens hun loopbaan. Fiks focust op stages, Jopp focust op bijbanen en startersfuncties. Samen geloven we in een goede begeleiding van stagiair tot starter.

Daarnaast bieden we een extra service aan onze klanten doordat we een vertrouwelijke partner aan kunnen raden voor het plaatsen van bijbanen en startersfuncties.

Jopp logo

Studenten & starters.

Jopp helpt studenten en starters aan relevante en professionele werkervaring tijdens en na de studie. Wij begeleiden en coachen jou naar een bijbaan, stage, traineeship of startersfunctie die bij jou past. Via Jopp krijg jij de kans om jezelf te laten zien bij topwerkgevers. Daarnaast ontvang jij een bonus per uur die wij vanuit onze marge willen delen én bieden we allerlei extra’s voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werkgevers & organisaties.

Jopp specialiseert zich in het matchen van studenten en starters bij future-proof werkgevers. Wij leren uw bedrijfscultuur, uitdagingen en ambities kennen en bouwen samen aan een duurzaam partnership. Als HR-partner nemen wij werk uit handen en beschikt u sneller over de medewerker van morgen.