Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Communicatie Amsterdam

Stage communicatie Amsterdam

Een stage communicatie in Amsterdam kan er voor iedereen verschillend uitzien. Naast het bedrijf waarin je stage gaat lopen zijn er ook verschillende soorten stages. Zo is er een afstudeerstage, meewerkstage, onderzoeksstage en een traineeship. Bij bijna elke opleiding is het lopen van een stage wel verplicht en bijna iedere student moet dan ook wel eens zoeken naar een geschikte stageplaats. Ben jij op zoek naar een stage communicatie in Amsterdam of naar een stage op een ander werkgebied of een andere regio in Nederland? Dan kunnen wij van Fiks jou misschien wel verder helpen. Wij zijn namelijk een stageplatform waar jij als student makkelijk contact kan leggen met verschillende potentiële bedrijven voor een stage. Wil je hier meer over weten? We vertellen je er graag alles over!

Een stage communicatie in Amsterdam door Fiks

Een stage communicatie in Amsterdam zoeken en vinden is niet makkelijk. Er zijn vaak niet genoeg bedrijven die de vele studenten kunnen opvangen. Wij van Fiks willen de studenten daar een handje mee helpen. Fiks is een aantal jaren geleden opgericht door een aantal studenten in Maastricht die ook moeite hadden met het vinden van een geschikte stage. Het doel was om het andere studenten makkelijker te maken om met bedrijven in contact te komen buiten bijvoorbeeld vacaturebanken of LinkedIn. Studenten kunnen via Fiks dan ook connecten met bedrijven door middel van hun cv en persoonlijk profiel. Fiks onderscheidt zich van andere platformen door middel van het persoonlijke contact. Zie je een interessante stage communicatie in Amsterdam voorbij komen, dan kun je  gewoon een berichtje sturen naar de HR- manager van het bedrijf. Zo krijg je niet alleen veel sneller reactie, maar ook een veel persoonlijker contact. Heb je nog vragen over ons platform of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via onze website, wij gaan graag met je in gesprek.

Een stage communicatie in Amsterdam lopen

Op zoek naar een stage communicatie in Amsterdam maar nog niet helemaal zeker wat je wilt gaan doen? Wij leggen het je in het kort uit. Een stage communicatie wordt vaak verward met een stage marketing. Het verschil is dat een stage communicatie gericht is op de interne communicatie in een bedrijf en marketing gericht is op de externe communicatie. Een stage op de communicatieafdeling van een bedrijf is vaak wel samengevoegd met de marketingafdeling. Een stage op een communicatieafdeling houdt vaak in dat je gaat meelopen op de afdeling, gaat helpen bij het opzetten en verbeteren van interne en externe communicatie, een communicatieplan gaat opzetten, onderzoeken gaat doen naar de communicatiebelevenissen en eventuele evenementen gaat voorbereiden. Een stage communicatie in Amsterdam is dus heel breed en kan bij heel veel verschillende bedrijven worden uitgevoerd.

Waarom als bedrijf gebruik maken van Fiks?

Ook wanneer je een stage communicatie in Amsterdam als bedrijf zijnde wilt aanbieden kun je bij Fiks terecht. Als bedrijf krijg je toegang tot een database van een groot aantal actieve studenten waarmee je direct kunt connecten. Wij hebben een nationaal bereik via onze contacten met onderwijsinstellingen en studentenorganisaties waardoor wij in geheel Nederland kunnen opereren. Ook kan er worden getarget op basis van de aangeleverde vacatures en de wensen daarvan. Naast ons grote netwerk aan studenten garanderen wij ook een snel en persoonlijk contact waardoor we altijd voor jou als bedrijf zullen klaarstaan. Veel bedrijven die jou zijn voorgegaan zijn heel erg tevreden met hun stagiaires. Ben je er klaar voor om een passende stagiaire te vinden? Fiks staat voor je klaar!

Op zoek naar een stage communicatie in Amsterdam?

Een stage communicatie in Amsterdam is bij Fiks makkelijk te zoeken. Bij ons totale aanbod aan stages hoef je alleen te filteren op de locatie, het soort stage en het werkgebied waar jij stage in wilt gaan lopen. Heb je een interessant bedrijf gezien? Dan kun je met één klik solliciteren!

Naast solliciteren en het zoeken naar stages kun je bij Fiks ook geld verdienen. Als je je als student aanmeldt via Fiks en je je eigen unieke code doorstuurt naar je vrienden of medestudenten kun je €50 verdienen als er iemand via jouw link een stageplek vindt. Dit geldt ook voor een stagebedrijf, wanneer jouw aangeleverde stagebedrijf klant van ons wordt kun jij €75 verdienen! Dat is naast je stagevergoeding even mooi meegenomen! Dus ben jij een student op bijvoorbeeld de Hogeschool van Amsterdam en ben je op zoek naar een stage communicatie in Amsterdam? Neem dan snel een kijkje op onze website om jouw perfecte stage te vinden.