Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Marketing Amsterdam

Stage marketing Amsterdam

Een stage marketing in Amsterdam wordt gezien als een periode waarin je de kennis die je op school hebt geleerd toe gaat passen in de praktijk. Tegenwoordig is het bij bijna iedere opleiding wel verplicht dat je één of meerdere meewerkstages gaat lopen. Zo leer je op een praktijkgerichte manier meer over het vakgebied van je opleiding en kom je erachter hoe het er in het echte werkleven aan toe gaat. Het het zoeken naar een stage marketing in Amsterdam is echter niet heel makkelijk. Er zijn niet heel veel bedrijven die op zoek zijn naar een aantal stagiaires terwijl wel veel studenten een stage willen lopen. Ben jij op zoek naar een stage marketing in Amsterdam? Dan kan Fiks jou verder helpen. Wij zorgen ervoor dat je een passende stage zult vinden. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je er alles over!

Hoe ziet een stage marketing in Amsterdam eruit?

Een stage marketing in Amsterdam kan er heel divers uitzien. Marketing is dan ook een heel breed begrip. Als marketing stagiair ben je bezig met het creatief meedenken over producten en concepten, werk je mee aan het opzetten en uitvoeren van een marketingbeleid en promotionele activiteiten. Ook het leggen en onderhouden van contacten en het schrijven van commerciële teksten zouden eventuele werkzaamheden kunnen zijn. Een marketing stage in Amsterdam zou zowel in kleine als middelgrote en grote bedrijven kunnen worden gelopen. Wanneer je op zoek ben naar een stage doe je dit al snel op het internet. Van websites met vacatures tot Facebook en LinkedIn. Vaak lijkt dit makkelijker dan het is. Een stage die bij jou past is tegenwoordig dan ook lastig om te vinden. Wij van Fiks zijn een stageplatform die studenten helpt bij het vinden van een stage marketing in bijvoorbeeld Amsterdam. Van een afstudeerstage tot meewerkstage, onderzoeksstage of traineeship, bij ons vind je het allemaal.

Een stage marketing in Amsterdam vind je via Fiks

Wij zijn Fiks, een studentenplatform die je kan helpen met het zoeken naar een stage marketing in Amsterdam. Fiks is in 2019 opgericht door voormalige studenten aan de Universiteit in Maastricht. Zij kwamen er tijdens hun eigen studie achter dat het zoeken naar een stage niet zo makkelijk is. Het innovatieve en transparante studentenplatform brengt bedrijven en studenten bij elkaar door middel van samenwerkingen met onderwijsinstellingen, studentenpartijen en een student community. Bedrijven kunnen door middel van een persoonlijk profiel en cv connecten met de studenten. Ook kunnen studenten zelf hun zoektocht beginnen naar een stage marketing in Amsterdam of een traineeship. Via Fiks kun je als student zijnde dan ook meteen in contact komen met de HR- manager van het bedrijf, dit is niet alleen veel sneller maar ook persoonlijker dan een standaard mail die je doorgaans zou sturen. Ons doel is het faciliteren van een persoonlijke connectie tussen student en bedrijf en wij hopen dit dan ook via ons platform in samenwerking met veel bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten in heel Nederland te realiseren. Dus ben jij op zoek naar een stage marketing in Amsterdam? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op zodat wij jou vragen kunnen beantwoorden.

Als student zijnde kun je ook geld verdienen via Fiks. Dit kan op twee manieren: via studenten of stagebedrijven. Wanneer je je aanmeld voor Fiks Easy Money krijg je een link doorgestuurd via de mail. Deze link kun je delen met andere mensen in jouw eigen netwerk. Als er iemand via jouw link wordt aangenomen verdien je €50. Dit geldt ook voor stagebedrijven, als er een bedrijf klant wordt van Fiks kun je maar liefst €75 verdienen. Zo verdien je op een makkelijke manier nog wat extra’s naast jouw stage.

Een stage marketing in Amsterdam aanbieden als bedrijf

Fiks werkt niet alleen in het voordeel van studenten. Ook voor bedrijven die een stage marketing in Amsterdam aanbieden kan Fiks een oplossing zijn. Via Fiks kun je op nationaal niveau op zoek gaan naar studenten die het beste binnen jouw bedrijf of functie passen. Als bedrijf krijg je toegang tot een database van actieve studenten waarin jij je zoektocht kunt beginnen naar het talent of de connectie die jij voor ogen hebt. Fiks maakt het niet alleen veel gemakkelijk, maar zorgt er ook voor dat je als bedrijf zijnde gegarandeerd bent van een gemotiveerde, getalenteerde en hardwerkende student.

We hebben al meer dan 7410 studenten geholpen, 1483 connecties gemaakt en 339 vacatures geplaatst. Ben jij op zoek naar een stage marketing in Amsterdam? Laat Fiks je helpen en voor je het weet heb jij een perfect passende stageplek weten te bemachtigen.