Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan.

Stage Commerciële Economie Amsterdam

Stage commerciële economie Amsterdam

Een stage commerciële economie in Amsterdam, die fiks je bij Fiks. Via ons platform is jouw ideale stage binnen handbereik. Of je nu op zoek bent naar een stage commerciële economie in Amsterdam of naar een stage bedrijfskunde in Leiden, door ons uitgebreide aanbod aan stages zit er altijd wel iets tussen dat bij je past. Dus ben je moe van het eindeloos scrollen door saaie stage vacatures? Of zie je door de bomen het bos niet meer door alle vacatures, die eigenlijk niet eens relevant zijn? En ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan binnen een bedrijf waar het écht goed voelt en de klik er meteen is? Zoek dan niet verder, want stageplatform Fiks is er voor jou. Wij helpen jou aan de perfecte stage. De leukste stage commerciële economie in Amsterdam was nog nooit zo dichtbij. Wij vertellen graag meer over hoe ons stageplatform in zijn werk gaat en wat je moet doen om je aan te melden. Binnen 1 minuut ontvang je alle relevante vacaturemeldingen, gewoon simpel via WhatsApp. Vragen of opmerkingen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij zijn er voor jou.

De leukste stage commerciële economie in Amsterdam

Een stage commerciële economie. En dat ook nog eens in Amsterdam. Je zult vast gemerkt hebben dat je niet de enige student bent die op zoek is naar een stage commerciële economie in Amsterdam. Doordat het over het algemeen een zeer populaire stage is, kan het lastig zijn om een stageplek te bemachtigen. Daarom is het extra belangrijk dat jij degene bent die eruit springt. Laat zien aan bedrijven dat jíj degene bent die ze zoeken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en dit begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij stageplatform Fiks opgericht. Met Fiks kun je rechtstreeks in contact komen met relevante bedrijven. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de WhatsApp Alerts en je persoonlijke voorkeuren doorgeven. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, matchen wij je met de perfecte vacatures en bedrijven. Vervolgens kun je eenvoudig met bedrijven in contact komen via WhatsApp. Dit is niet alleen persoonlijk en eenvoudig, maar werkt ook nog eens supersnel. Is de klik er tussen jou en het stagebedrijf? Dan is het tijd voor de volgende stap: solliciteren! Dit regel je zelf met het bedrijf, wij hebben ons werk gedaan en trekken ons dan ook volledig terug. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen zorgen, je kunt onze WhatsApp Alerts gewoon weer opnieuw inschakelen en verder zoeken naar jouw perfecte stage commerciële economie in Amsterdam. Ontvang je liever geen vacaturemeldingen? Dan kun je ook zelf op zoek naar een stage in onze vacaturebank. Door de filters kun je snel en eenvoudig gericht zoeken naar een gewenste stage.

Voor studenten en bedrijven

Fiks is er om studenten en bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Zowel de studenten als de bedrijven geven hun voorkeuren door, waardoor de perfecte match kan worden gemaakt. Als student krijg je enkel relevante vacatures doorgestuurd en als bedrijf heb je de zekerheid dat de vacatures naar oprecht geïnteresseerde studenten wordt gestuurd. Zo wordt er minder tijd verspild en blijft er meer tijd over om elkaar écht te leren kennen. Dit vormt een goede basis voor een prettige samenwerking tussen bedrijven en studenten. Doordat het contact via WhatsApp verloopt, gaat het persoonlijk en snel. Studenten die de WhatsApp Alerts hebben ingeschakeld vinden maar liefst drie keer zo snel een stage. Dus waar wacht je nog op? Fiks die stage commerciële economie in Amsterdam!

Het verhaal achter stageplatform Fiks

Voor studenten, door studenten. Dit vormt de basis van Fiks. Wij zijn vier ambitieuze mannen die weten waar ze over praten. Door eigen ervaringen weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om een geschikte stage te vinden. Zeker een populaire stage commerciële economie in Amsterdam kan zelfs als onmogelijk worden ervaren door sommige studenten. Steeds maar weer solliciteren en afgewezen worden, of op gesprek mogen komen maar de klik niet voelen. Ontzettend frustrerend! Daarom zijn wij stageplatform Fiks begonnen. Wij gebruiken onze ervaringen, kennis en expertise om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. En dit doen wij allemaal vol passie! Wij zijn gemotiveerd en enthousiast om jou aan die perfecte stage commerciële economie in Amsterdam te helpen, of iedere andere stage waar je van droomt. Wat ons uniek maakt, is dat wij je persoonlijk helpen met het vinden van je stage. Dus als je tegen problemen aanloopt of vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. Het is niet voor niets dat wij al veel tevreden studenten hebben geholpen aan de ideale stage. Ben jij de volgende? Fiks nu je stage commerciële economie in Amsterdam!